Τι είναι το Consulting – Συμβουλευτική Συνεδρία – και πόσο το χρειάζεται η επιχείρηση σου ;

Τι είναι το Consulting – Συμβουλευτική Συνεδρία και πόσο το χρειάζεται η επιχείρηση σου ; 

 

Θέλεις να μάθεις τι είναι το Consulting ή αλλιώς Συμβουλευτική Συνεδρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας με τις καλύτερες γραπτές αποδόσεις ;

Σκέψου την τελευταία φορά που πόνεσε ο λαιμός σου.

Ο πόνος είναι το καλύτερο πράγμα που έχει να μας προσφέρει το σώμα μας.

Αν δεν υπήρχε ο πόνος, δεν θα ήξερε κανείς πως κάτι πάει στραβά με τον οργανισμό μας.

Δυστυχώς σε αντιπαράθεση με την εταιρεία μας, ο πόνος αυτός προέρχεται από το ταμείο και εμφανίζεται πάντα σε προχωρημένο στάδιο.

ESMS-Consulting

ESMS-Consulting

  • Το πρώτο λοιπόν πράγμα με τον λαιμό μας είναι πως αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχει πρόβλημα.
  • Το δεύτερο στάδιο είναι να τον γιατρέψουμε μόνοι μας – αν αυτό υφίσταται σαν λύση. Μαθαίνουμε, ρωτάμε, ψάχνουμε και στο τέλος καταλήγουμε με μια λύση.

Αυτή βέβαια δεν μπορεί να είμαστε σίγουροι πως είναι 100% η σωστή αλλά αφού το είπε η κυρά Κούλα η γειτόνισσα κάτι θα ξέρει.

Η συχνότητα και η διάρκεια βέβαια της αντιμετώπισης είναι πολύ ψιλά γράμματα για την κυρά Κούλα όπως και επίσης η πραγματική λύση του προβλήματος που είναι να μάθεις τους τρόπους για να μην ξανα υποφέρεις. Τις αιτίες της δημιουργίας δηλαδή.

  • Το τρίτο στάδιο, είναι να ρίξουμε ένα άκυρο στην κυρά Κούλα , συμπαθέστατη κατά τα άλλα και να πάμε στον γιατρό, αφού τα συμπτώματα δεν υποχωρούν.

Εκεί λοιπόν, θα περάσουμε λίγο ποιοτικό χρόνο, από την στιγμή που θα κλείσει η πόρτα του ιατρείου μέχρι να σηκωθεί το στυλό και να γράψει με την γνωστή ιερογλυφική β’ το φάρμακο που θα δώσει τέλος στο πρόβλημα, την διάρκεια, την συχνότητα αλλά και την αιτία δημιουργίας για αποφυγή επανάληψης. Αυτή η διαδικασία λοιπόν, μαζί με το ιστορικό και την εξέταση, είναι η συνεδρία που έχουμε συνηθίσει κατά την επίσκεψη στον γιατρό μας.

  • Το τέταρτο και πιο σημαντικό στάδιο είναι το χαρτί του γιατρού.

Θα το πάμε στο φαρμακείο για αξιοποίηση και τέλεση κατά γράμμα τις εντολές του γιατρού ή θα γυρίσουμε στην κυρά Κούλα για ένα ελληνικό καφεδάκι που κάνει και καλό για τα νεφρά, την πίεση και τους ιλίγγους …..; Αυτό είναι το ερώτημα..

Στις συνεδρίες που προσφέρουμε σαν υπηρεσία στους πελάτες μας κάνουμε ακριβώς την δουλειά του γιατρού.

Συγκεντρώνουμε το ιστορικό, εξετάζουμε τα συμπτώματα, χαρακτηρίζουμε το πρόβλημα, δίνουμε τις λύσεις και τονίζουμε τους λόγους που το δημιούργησαν για την αποφυγή της επαναεμφάνισης.

Και το πιο σημαντικό στέλνουμε τις εγκάρδιες ευχές μας στην κυρία Κούλα…….

Ρώτα μας οτιδήποτε σε προβληματίζει εδώ 

 

Σου άρεσε το άρθρο ; Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και σύντομα θα πάρεις το επόμενο

 

Δ Ω Ρ Ο  !!!

Στείλε μας την λίστα με τα σημεία που σε απασχολούν στην επιχείρηση σου σήμερα και κέρδισε μια δωρεάν συνεδρία αξίας 50 ευρώ !!!

 

 

Evangelos SKLIOPIDIS

Ευάγγελος ΣΚΛΙΟΠΙΔΗΣ

ESMS Marketing Services
MSc in International Marketing Management
University of Surrey